top of page
  • mail82926

Make-A-Wish® Türkiye’nin Yeni CEO’su Özlem Özen Oldu!

Make-A-Wish® Türkiye (Bir Dilek Tut Derneği), CEO’luk koltuğuna Danışmanlık ve İnsan Kaynakları alanında uzun yıllar çalışmış olan Özlem Özen getirildi.


Psikoloji ve İnsan Kaynakları alanlarında başarılı bir geçmişe sahip, duyarlı ve içten bir lider olan Özlem Özen, 3-18 yaş arası hayati riskli hastalıkla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirme misyonunu daha da yukarılara taşımak için Make-A-Wish® Türkiye ailesinin CEO’su olarak göreve başladı. Özen, çalışma kariyeri boyunca, insanların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve en yüksek seviyeye ulaşmalarına yönelik stratejiler geliştirmiştir. Ayrıca, fark yaratma arzusunu, gönüllülük faaliyetlerinde bulunarak taçlandırmıştır.


Make-A-Wish® Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Miriam Dinç, atamaya ilişkin değerlendirmesinde,  “Özlem’in hem çalışmaları hem de değerleri  Make-A-Wish ile çok uyuşuyor. Tutkusu ve çalışkanlığı ile derneğimize önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum” dedi.

 

Özlem Özen, yeni görevi ile ilgili olarak “Make-A-Wish Türkiye’ye katıldığım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Dileklerin gerçekleşmesi, zorlu hastalıklarla mücadele eden çocukların tedavisinde   olumlu sonuçlar yaratıyor. Çocukları gülümsetebilmek çok güzel, özellikle de sağlıklarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek büyük bir ayrıcalık. Dernek uzun yıllardır bu yolda emin adımlarla ilerliyor; bu güzel ekiple daha çok çocuğa ulaşmak ve onların dileklerini gerçekleştirmeyi hedefliyorum.” dedi.

339 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page